Werkplaats fiets reparatie en onderhoud

Fiets onderhoud

Bij Geert Schepers tweewielers kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij raden aan om ieder jaar een onderhoudsbeurt aan je fiets te laten uitvoeren. Als je je fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verhelpt, voorkom je veelal een dure reparatie.En doordat alle onderdelen goed schoongemaakt en gesmeerd worden, rijdt je fiets weer als nieuw. Je fiets is na onderhoud bij Geert Schepers Tweewielers weer tip-top in orde voor vele fijne & veilige kilometers. Tijdens het onderhoud wordt de gehele fiets gecontroleerd en afgesteld op vele punten.

Fiets reparatie

Is een reparatie nodig aan je fiets, ook dan ben je bij Geert Schepers Tweewielers aan het juiste adres, desgewenst kunnen wij de fiets bij je thuis ophalen. Een  leenfiets behoort uiteraard tot de mogelijkheden, zodat je toch kan blijven fietsen. Daarnaast zorgen wij er voor, dat je fiets vakkundig wordt gerepareerd en nagekeken. Wij kunnen voor alle soorten fietsen fiets reparaties uitvoeren: elektrische fietsen, mountainbikes, stadsfietsen, race fietsen etc. Jouw fiets is bij ons in goede handen.

Geert Schepers Tweewielers accu service

Accu service

Je fiets accu is defect??

Wij kunnen hem reviseren voor een klein prijsje. Alle fiets accu’s bestaan uit losse cellen. Na verloop van tijd worden deze cellen slechter, waardoor uw accu minder krachtig is. Wij vervangen de cellen in de oorspronkelijke accu. Het vervangen van deze cellen is vele malen goedkoper dan het kopen van een nieuwe accu. Daarnaast is het reviseren van uw accu goedkoper dan een nieuwe en nog vriendelijker voor het milieu. Voor een fractie van de originele prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektrische fiets achterwiel magneet reparatie

Elektrische fiets wiel reparatie

HP Magneet reparatie | HP Deksel vervanging | XHP Deksel reparatie

Is van jouw elektrische fiets het wiel defect, een uitgescheurd deksel of losse magneten. Geert Schepers Tweewielers kan het defecte wiel weer professioneel laten reviseren. Je bent dan veel voordeliger uit en je merkt geen verschil met een nieuw wiel. (alleen in je portemonnee)

Natuurlijk krijg je bij ons ook garantie op elke fiets reparatie.