Waarom naar Geert Schepers Tweewielers.

Door jarenlange ervaring in de fiets branche, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zeker bij de nieuwste e-bikes, met steeds meer elektronica, vinden wij dat heel belangrijk.  Regelmatig volgen wij dan ook de nieuwste cursussen, om goed “bij de tijd te blijven”.

De klant is bij ons nog steeds koning: wij geven een eerlijk en persoonlijk advies. Of het nu gaat om een nieuwe fiets, een elektrische fiets of een jonge gebruikte, wij nemen altijd de tijd voor je. Ook staan wij garant voor nazorg bij aanschaf van een fiets of bij je gerepareerde fiets en komt service bij ons op de eerste plaats !! Verder staan wij in de regio bekend om de goede kwaliteit fietsen die wij verkopen, dit geldt ook voor onze occasions, zodat je echt waar voor je geld krijgt! Kortom, zoek je een goede fiets en persoonlijke service dan ga je naar Geert Schepers Tweewielers.

Logo Geert Schepers Tweewielers

Dit zeggen onze klanten....

Ik kom al jaren bij Geert Schepers en kan mij geen betere fietsenmaker voorstellen! Wat een service, Geert staat altijd voor ons klaar en is er een probleem dat niet direct gerepareerd kan worden, dan brengt hij ons nog naar huis ook.
Lucy / Kerkenveld
In het voorjaar 2 nieuwe elektrische fietsen gekocht bij Geert, nog steeds heel blij mee. Wat ook fijn was dat wij eerst de fietsen een paar dagen konden uitproberen om te kijken of dit echt de fietsen waren die wij wilden. Geert was er al 100% van overtuigt....en hij had gelijk hoor, wat fietsen ze fijn.
Monique & Henk / Zuidwolde
Genoeg fietsenmakers in Hoogeveen zou je zeggen, maar je wordt nergens zo geholpen als bij Geert. Wat een service, ga zo door Geert !
Stijn / Hoogeveen