Ontspannen fietsen, zelfs tegen de wind in.

E-bike’s zijn elektrische fietsen met trapondersteuning. E-bikes zijn er voor jong en oud en voor uiteenlopende doeleinden. Waar de een kiest voor het maken van recreatieve toertochten waarbij comfort heel belangrijk is, kiest de ander voor een sportieve variant voor het dagelijkse woon-werkverkeer. En vergeet niet de mensen die een uitdagende route door het bos willen fietsen: Met de elektrische mountainbike draai je je hand daar niet voor om. Eén ding hebben alle elektrische fietsen gemeen: je blijft zonder veel moeite, lekker in beweging.

Een elektrische koop je bij Geert Schepers Tweewielers

De meest verkochte elektrische fietsen van dit moment.

De elektrische fiets is de meest verkochte fiets van het moment. De tijd dat een elektrische fiets alleen verkocht werd aan mensen met gezondheidsproblemen is allang voorbij. “Genieten van de buitenlucht”, “Ik blijf niet achter de geraniums zitten”, “Nooit meer bezweet op mijn werk aankomen”, “Nu kan ik ook met anderen gaan fietsen”, “Door de hulp bij het klimmen, houdt ik energie over om een langere tocht te maken” “Als ik van te voren had geweten hoe veel plezier ik van mijn E-bike heb, had ik deze al 10 jaar eerder gekocht.” Het zijn veelgehoorde uitspraken in onze winkel, die aangeven hoeveel profijt mensen ondervinden van hun E-bike.

E-bikes van alle bekende merken

Welke Elektrische fiets past bij u?

Door het grote aanbod is het vaak moeilijk om een goede keuze te maken. Omdat je een elektrische fiets niet zomaar aanschaft, is het belangrijk om je af te vragen: “Welke elektrische fiets past het beste bij mij?” Het maakt nogal verschil of de fiets gebruikt wordt voor de dagelijkse boodschappen of voor vakanties in bergachtig gebied. Het is niet alleen belangrijk om te weten waar je gaat fietsen, maar ook hoe ver en hoe vaak je fietst. En wat voor type fietser ben je? Heb je veel hulp nodig of wil je alleen bij tegenwind een duwtje in de rug? Gaat je voorkeur uit naar een comfortabele E-bike of wil je alleen maar snel van A naar B? En niet te vergeten, welk model spreekt je aan.

e-bike-batavus

Wat voor elektrische fiets zoek je?

Waar moet je elektrische fiets aan voldoen, fiets je hard of juist rustig? Er zijn diverse soorten accu’s. Aan de hand van de wensen van de klant wordt bepaald welke er het meest geschikt is. Fiets je veel, lang en hard dan  ga je voor goud! Fiets je zo af en toe een paar kilometer, dan volstaat een standaard accu al. Kortom er zijn genoeg keuzes te maken en Geert Schepers Tweewielers helpt je graag om een goede keuze te maken.

Elektrische fietsen voor Hem en Haar

Dé E-bike specialist uit de regio!

Geert Schepers Tweewielers geeft advies welke E-bike het beste bij je past. Door een persoonlijk gesprek, ontdekken we wat voor jou belangrijk is. Al vanaf de beginjaren leveren wij elektrische fietsen en zijn door het regelmatig volgen van cursussen, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied. Wij  zijn daarmee dé specialist uit de regio op het gebied van elektrische fietsen. Bij Geert Schepers Tweewielers vind je een ruim assortiment E-bikes van alle bekende merken. Zowel nieuwe, als gebruikte elektrische fietsen ! Wij leveren deze desgewenst persoonlijk bij je thuis af.